Matrix Fitness – Round Tables

2494 0

Προτάσεις και λύσεις για την αντιμετώπιση των νέων συνθηκών που έφερε η πανδημία στον χώρο της γυμναστικής.

ΟΚΤΩ ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ για τον ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ

Η εποχή COVID είναι κρίσιμη για εσένα. Περισσότερο κρίσιμη από κάθε άλλο κλάδο. Αγαπώντας ιδιαίτερα τον κλάδο και έχοντας επαφή με τον χώρο του fitness, θεωρούμε καθήκον και χαρά να πούμε την άποψή μας στο τι πρέπει να κάνετε:

Όσοι είστε γυμναστές, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτε. Απλά θα κάνετε σε εξωτερικό χώρο ότι κάνατε πάντοτε. Ναι θα μαυρίσετε λίγο περισσότερο και θα ιδρώσετε πολύ, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι αθλητικά και οικονομικά περίπου το ίδιο.

Όσοι είχατε ξεχάσει την εκγύμναση και απλά περνούσατε για να δείτε την είσπραξη και να κάνετε μια παρουσία πρέπει να ξαναγίνετε γυμναστές. Δεν είναι κακό θα ξανανιώσετε.

8 απλά βήματα:

BHMA 1: Νέα οργάνωση και νέο επιχειρηματικό πλάνο.

ΒΗΜΑ 2: Αφήστε τους εσωτερικούς χώρους. Εντοπίστε έναν εξωτερικό χώρο και «δεσμεύστε» τον για τους αθλητές σας. Λιγότερα και εύκολα στη μετακίνηση όργανα και back to the basics.

ΒΗΜΑ 3: Σταματήστε αν προβαίνετε τις επενδύσεις σε εσωτερικούς χώρους και αν έχετε επενδύσει χωρίς να αποσβέσετε, κάνετε από- επένδυση. Όλα αυτά θα σας χρειαστούν και πάλι μετά από 12-18 μήνες, όταν θα έχει ανακαλυφθεί το εμβόλιο. Μέχρι τότε γλιτώστε τα έξοδα.

ΒΗΜΑ 4: Αν έχετε πολύ μεγάλο χώρο και η επένδυση έχει αποσβεστεί, αλλάξτε το μοντέλο λειτουργίας. Λιγότερα άτομα, υψηλότερες τιμές, πιστοποίηση, ποιότητα, καθαριότητα, λιγότεροι αλλά ποιοτικοί γυμναστές και αντί για ομαδικά virtual reality προγράμματα, υπάρχουν πολλά και υπέροχα.

ΒΗΜΑ 5:  Ανάπτυξη μοντέλου μαθημάτων μέσω web. Προσοχή μη ρίχνετε όλα τα χρήματα εκεί.  Τα χρήματα στο marketing πρέπει να πέσουν στην προώθηση μιας νέας φιλοσοφίας και όχι στην προώθηση του κορμιού σας ως μέσο προσέλκυσης αθλούμενων.

ΒΗΜΑ 6: Γίνετε Leader. Βάλτε φόρμα και γίνετε οι ίδιοι πάλι γυμναστές. Το μοντέλο όμορφο αγόρι η κορίτσι και πολλά άτομα να το χαζεύουν, μόλις μας τελείωσε. Ο κόσμος θα ακολουθήσει τους ηγέτες.

ΒΗΜΑ 7: Παροχή πρόσθετων υπηρεσιών. Μοντέλο νέας ζωής για τους πελάτες σας, άλλα είδη γυμναστικής, διατροφή, έμπνευση από εσάς. Υπηρεσία ΕΥ ΖΕΙΝ έναντι απλής άθλησης.

ΒΗΜΑ 8: Πλάνο αξιοποίησης και άλλων γυμναστών, με υπεραξία θα έχετε μόνο αν πετύχετε την διαμόρφωση κοινού αθλούμενων. Αν δηλαδή πετύχετε να γίνετε leader μιας νέας φιλοσοφίας ΕΥ ΖΕΙΝ.

Ο χώρος της άθλησης είναι όμορφος, απαραίτητος για τη ζωή μας και τα περιθώρια άθλησης των Ελλήνων μεγάλα. Η τάση για εκγύμναση είναι μαζί σας. Μην περιμένετε όμως να σας βρουν οι αθλούμενοι. Βρείτε τους εσείς και εμπνεύστε τους.

Όλα θα πάνε καλά, η μορφή εκγύμνασης θα αλλάξει όχι η ίδια η εκγύμναση. Πολλές ευκαιρίες γεννούνται. ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΕΣ.

Όσοι δράσουν σήμερα, θα είναι οι survivors αύριο.

Related Post