Η BSS στηρίζει τις επιχειρήσεις της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

1301 0

Από εδώ και στο εξής, κάθε Τετάρτη, το «HELP DESK ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» της BSS στο Επιμελητήριο Ξάνθης, θα ενημερώνει τα μέλη του ΕΒΕ για οποιοδήποτε θέμα απασχολεί την επιχείρησή τους, κατά τις ώρες 13:30-15:30 μμ.

Όπως  αναφέρουν οι εκπρόσωποι της BSS στο παράρτημα της Ξάνθης, κύριοι Αρεταίος Σαββίδης και Τάσος Σμυρλόγλου, «Το διάστημα που διανύουμε αποτελεί μια κρίσιμη «καμπή» αφού διαφαίνεται ότι κάτι πάει να αλλάξει στην χώρα. Υπάρχει ένα σαφώς βελτιωμένο κλίμα, υπάρχει προοπτική αλλά και μια ισχυρή βούληση που φαίνεται να αλλάζει σιγά σιγά τα πράγματα στην οικονομία, στην επιχειρηματικότητα και στις ζωές μας»

Ο CEO της BSS κ. Ευστάθιος Λιακόπουλος, τόνισε για άλλη μία φορά ότι πλέον υπάρχει ρευστότητα και «εργαλεία», ωστόσο η διεκδίκησή των χρηματοδοτήσεων γίνεται μέσα από ένα νέο μοντέλο.

Όπως υπογράμμισε, οι χρηματοδοτήσεις πλέον δεν είναι προσωποποιημένες. Βγαίνουν μέσα από αντικειμενικά κριτήρια. Αυτό για μία επιχείρηση σημαίνει, ότι για να  έχει πρόσβαση στην ρευστότητα και μάλιστα στη φθηνή ρευστότητα, θα πρέπει προηγουμένως να έχει δουλέψει και να έχει οργανωθεί στα πεδία,  Λογιστήριο –  Πιστοληπτικοί Δείκτες – Αξιολόγηση.

ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ. ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

Οι εκπρόσωποι της BSS ξεκαθάρισαν ότι σκοπός της εταιρίας  είναι να βοηθηθούν οι επιχειρήσεις.

«Μιλούμε για επιχειρήσεις που κατά κύριο λόγο μετά την «λαίλαπα» των δέκα ετών κρίσης, παραμένουν «όρθιες», επιβιώνουν και προσπαθούν να κάνουν κάτι καλύτερο για το μέλλον. Η περιοχή μας – αν και βαριά πληγείσα από την κρίση συγκριτικά με άλλες περιοχές – έχει κάποια πλεονεκτήματα αφού κάποιες επιχειρήσεις όχι μόνον επιβίωσαν  αλλά έχουν και αξιοθαύμαστα αποτελέσματα. Μιλούμε για όλη την περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, συμπεριλαμβανομένων των νομών Δράμας, Καβάλας, Ροδόπης και Έβρου».

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

«θα είμαστε εκεί, χωρίς καμία υποχρέωση απέναντι σε οποιονδήποτε. Την προσπάθειά μας στηρίζει το ΕΒΕ Ξάνθης και ο κ. Μωραΐτης. Θα είμαστε εκεί για να ακούσουμε τους επιχειρηματίες και τις επιχειρήσεις που θα ήθελαν την εξειδικευμένη γνώση και γνώμη μας σε οτιδήποτε αφορά στην επιχειρηματικότητα και στην επιχείρησή τους, είτε αυτό είναι διαδικαστικό, είτε marketing, είτε πωλήσεις, είτε ανθρώπινο δυναμικό κ.ο.κ.  Θα είμαστε εκεί κάθε Τετάρτη στο ΕΒΕ Ξάνθης, για να βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο και με την αρμόζουσα εχεμύθεια να συζητήσουμε και να δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε επιχειρηματικό  θέμα, ή πρόβλημα. Λύσεις Υπάρχουν!

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στο «help desk» της BSS, για οποιοδήποτε θέμα άπτεται της επιχείρησής τους, μεγάλο ή μικρό. Άλλωστε ακόμη και ένα μικρό πρόβλημα «αν το αφήσεις, μεγαλώνει» όπως επισημαίνουν οι τρεις άνδρες της BSS.

Η BSS είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 2002, με αντικείμενο την παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης σε δυναμικές επιχειρήσεις, για τον καθορισμό της στρατηγικής που πρέπει να ακολουθήσουν στον τομέα των χρηματοδοτήσεων, αλλά και πάνω σε εξειδικευμένα επενδυτικά & οικονομικά θέματα.

Οι υπηρεσίες που παρέχει, καλύπτουν όλο το φάσμα των επιχειρησιακών λειτουργιών με έμφαση στους τομείς της Αξιοποίησης Ευκαιριών Χρηματοδότησης, του Στρατηγικού και Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, της Οργάνωσης, των έκτακτων οικονομικών Ελέγχων, των Επιχειρησιακών σχεδίων, των πλάνων Αναδιάρθρωσης δανεισμού, καθώς και γενικά της παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Related Post

Συνέντευξη κ. Λιακόπουλου “Ημερίδα Εξωδικαστικό Συμβιβασμού” στην Ορεστιάδα

Posted by - 8 Νοεμβρίου, 2017 0
Συνέντευξη κ. Λιακόπουλου "Ημερίδα Εξωδικαστικό Συμβιβασμού" στην Ορεστιάδα. Η BSS πραγματοποιεί αναδιαρθρώσεις χρηματοδοτήσεων για το πελατολόγιό της τα τελευταία πέντε…