Πάνω από 100 επιχειρήσεις της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης απάντησαν στην πρόσκληση της BSS

1038 0

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η BSS με το Επιμελητήριο Ξάνθης, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ξάνθης, τον Σύνδεσμο Βιομηχάνων Ξάνθης και τον Εμπορικό Σύλλογο Ξάνθης.

Στην ενημερωτική αυτή συνάντηση, με θέμα «Στρατηγική Επιχειρήσεων στον τομέα των Χρηματοδοτήσεων», παρευρέθηκαν στελέχη από τουλάχιστον 100 επιχειρήσεις της πόλης.

Ο εισηγητής, CEO της εταιρείας BSS, κ. Ευστάθιος Λιακόπουλος, επικεντρώθηκε στα νέα προϊόντα χρηματοδοτήσεων, στην ανάλυση των επιμέρους πηγών έκδοσης και στα κριτήρια χρηματοδότησης.

Αναλύθηκε η αναγκαιότητα για κάθε επιχείρησης ανεξαρτήτως μεγέθους, για προσαρμογή στην οργάνωση και στην πιστοληπτική αξιολόγηση, ώστε να έχουν χωρίς προσχώματα πρόσβαση σε ρευστότητα.

Με την υποστήριξη της εταιρείας Building Solid Success (BSS), σήμερα στις 18:30 μ.μ, το Επιμελητήριο Έβρου σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου, τον Σύνδεσμο Βιοτεχνιών – Βιομηχανικών και Εξαγωγικών Επιχειρήσεων Έβρου και τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης, διοργανώνουν ανάλογη ενημερωτική συνάντηση στο Ξενοδοχείο Grand Hotel Egnatia, με εισηγητή τον κ. Ευστάθιο Λιακόπουλο.

Η BSS είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 2002, με αντικείμενο την παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης σε  δυναμικές επιχειρήσεις για τον καθορισμό της στρατηγικής που πρέπει να ακολουθήσουν στον τομέα των χρηματοδοτήσεων, αλλά και πάνω σε εξειδικευμένα επενδυτικά & οικονομικά θέματα.

Οι υπηρεσίες που παρέχουν, καλύπτουν όλο το φάσμα των επιχειρησιακών λειτουργιών, με έμφαση στους τομείς της Αξιοποίησης Ευκαιριών Χρηματοδότησης, του Στρατηγικού και Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, της Οργάνωσης, των Έκτακτων Οικονομικών Ελέγχων, των Επιχειρησιακών Σχεδίων, των πλάνων Αναδιάρθρωσης Δανεισμού, καθώς και γενικά της παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Related Post