O Eξωδικαστικός Συμβιβασμός ως μία μεγάλη Επιχειρηματική Ευκαιρία

547 0

O Eξωδικαστικός Συμβιβασμός ως μία μεγάλη Επιχειρηματική Ευκαιρία

Τετάρτη 27/09/2017

Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, σεμινάριο με θέμα  « O Eξωδικαστικός Συμβιβασμός ως μία μεγάλη Επιχειρηματική Ευκαιρία», με εισηγητή τον σύμβουλο επιχειρήσεων και  CEO & Founder της BSS-Business Support Services, κ. Ευστάθιο Λιακόπουλο.

Η παρουσίαση ήταν εμπλουτισμένη με βάση τις τελευταίες ΠΟΛ και οδηγίες των Υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών, ενώ έγινε περιγραφή της παρούσας κατάστασης.

Ακολούθησε αναφορά στο πεδίο εφαρμογής του νόμου και ανάλυση των κριτηρίων επιλεξιμότητας.  Αποκωδικοποιήθηκε ο τρόπος υποβολής και τονίστηκαν τα απαιτούμενα της αίτησης. Ακολούθησε σκιαγράφηση της διαδικασίας μετά την υποβολή της αίτησης.

Ο σύμβουλος επιχειρήσεων,  CEO & Founder της BSS-Business Support Services, κ. Ευστάθιος Λιακόπουλος, τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του:

«Ο πυρήνας της διαπραγμάτευσης έγκειται στο “Επιτυγχάνουμε το Μέγιστο Δυνατό = Διασώζουμε το Μέγιστο Εφικτό με Νόμιμο τρόπο».

Το επόμενο σεμινάριο του κ. Ευστάθιου Λιακόπουλου θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

 

Related Post

Ο Εξωδικαστικός Συμβιβασμός ως μια μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία στην Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα

Posted by - 28 Οκτωβρίου, 2017 0
Ο Εξωδικαστικός Συμβιβασμός ως μια μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία στην Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα Ημερίδα με θέμα «Ο Εξωδικαστικός Συμβιβασμός ως…

Συνέντευξη κ. Λιακόπουλου “Ημερίδα Εξωδικαστικό Συμβιβασμού” στην Ορεστιάδα

Posted by - 8 Νοεμβρίου, 2017 0
Συνέντευξη κ. Λιακόπουλου "Ημερίδα Εξωδικαστικό Συμβιβασμού" στην Ορεστιάδα. Η BSS πραγματοποιεί αναδιαρθρώσεις χρηματοδοτήσεων για το πελατολόγιό της τα τελευταία πέντε…