Αναβαθμιστήκαμε, προχωράμε εμπρός με ακόμη υψηλότερες προδιαγραφές και νέα ταυτότητα

502 0

Μετά από μια εξαντλητική πολύμηνη προσπάθεια, από ανταγωνιστική ανάλυση, SWOT, σχέδιο μάρκετινγκ, σε συνδυασμό με την ποιοτική μας έρευνα για να καταλάβουμε τη «φωνή του πελάτη μας», σήμερα σας ανακοινώνουμε ότι αναβαθμίσαμε την εταιρική μας ταυτότητα στο εξής λογότυπο:

logo

Πολλοί όμως θα αναρωτηθείτε γιατί αυτή η αλλαγή, γιατί τώρα ;

Πριν από αρκετούς μήνες, η ηγετική ομάδα της εταιρίας μας συναντήθηκε για να συζητήσει πώς μπορεί να συνεχίσει να υποστηρίζει την εξέλιξη των προσδοκιών των πελατών μας. Πως θα καταφέρουμε να υπερέχουμε του ανταγωνισμού, πως προχωρά η οικονομία και η κοινωνία μας αλλά και τα τεκτενόμενα στη χώρα μας.

Με τους παραπάνω πυλώνες και βρισκόμενοι στην εντός μνημονίων εποχή, αποφασίσαμε να διαφοροποιηθούμε παρουσιάζοντας μια πολύ πιο σύγχρονη και συμπαγή είκόνα που να επικοινωνεί τις δυνατότητές μας σε ταύτιση με τις αυξανόμενες επιθυμίες των πελατών μας.

Σήμερα, σας επικοινωνούμε τη «νέα» Business Support Services με το βασικό όραμα και πυλώνα λειτουργίας: Building Solid Success.

Απο καρδίας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη σας και να τηρήσουμε τη δεσμευσή μας για ακόρεστη και συνεχή συμπαγή επιτυχία που θα χτίσουμε μαζί!

 

Σας ευχαριστούμε.

signature

 

 

 

 

Ευστάθιος Λιακόπουλος

CEO

Related Post

Διενέργεια ελέγχων υλοποίησης των επενδύσεων των Αναπτυξιακών Νόμων σε ποσοστό 100% από ορκωτούς ελεγκτές λογιστές ή/και ελεγκτικές εταιρείες.

Posted by - 5 Απριλίου, 2020 0
Η Γενική Γραμματεία Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα και η Επιτροπή Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων (ΕΛΤΕ) ανακοινώνουν…

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ

Posted by - 20 Ιανουαρίου, 2019 0
ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των χρηματοδοτήσεων σε ευαίσθητες κατηγορίες πελατών όπως πληγέντες από σεισμούς, φωτιά,…