Πρόσκληση στην Έκθεση Μηχανημάτων Επεξεργασίας Λαμαρίνας & Μετάλλου

373 0

Έκθεση BOSCHERT-GIZELIS | 11 – 13 Νοεμβρίου

Η BSS αποτελεί μια εταιρία με παρουσία στον χρηματοοικονομικό τομέα, που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογής υπηρεσιών οικονομικής διεύθυνσης, υπηρεσιών στρατηγικής και risk management. Ενδεικτικά αξίζει να αναφερθεί πως έχει χειριστεί χρηματοδοτήσεις άνω του €1 δις ετησίως για πελάτες της και έχει μια μεγάλη διείσδυση στον κλάδο αναδιάρθρωσης «Κόκκινων Δανείων».

Με κεντρικό μήνυμα μας το Building Solid Success, σε ένα κλάδο της Ελληνικής Οικονομίας που έχει υποστεί δυσβάσταχτα βάρη, σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε στην Έκθεση Μηχανημάτων Επεξεργασίας Λαμαρίνας και Μετάλλου της BOSCHERT-GIZELIS που θα διεξαχθεί 11 – 13 Νοεμβρίου στο Σχηματάρι Αττικής, ώστε απο κοινού να συζητήσουμε τις δυνατότητες για την επιχειρησή σας, τις ανάγκες και τους στόχους σας αλλά και τις χρηματοοικονομικές προοπτικές που μπορούμε να αναπτύξουμε μελλοντικά.

[real3dflipbook id=”1″]

[real3dflipbook id=”2″]

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους από κοντά με στόχο τη συνεχή και συμπαγή επιτυχία που μπορούμε να χτίσουμε μαζί!

Με εκτίμηση,

signature

 

 

 

 

Ευστάθιος Λιακόπουλος

CEO

Related Post

Διενέργεια ελέγχων υλοποίησης των επενδύσεων των Αναπτυξιακών Νόμων σε ποσοστό 100% από ορκωτούς ελεγκτές λογιστές ή/και ελεγκτικές εταιρείες.

Posted by - 5 Απριλίου, 2020 0
Η Γενική Γραμματεία Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα και η Επιτροπή Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων (ΕΛΤΕ) ανακοινώνουν…