O Eξωδικαστικός Συμβιβασμός ως μία μεγάλη Επιχειρηματική Ευκαιρία – Νομός Ηλείας

499 0

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Ηλείας στον Πύργο Ηλείας, σεμινάριο με θέμα  «Eξωδικαστικός Συμβιβασμός ως μία μεγάλη Επιχειρηματική Ευκαιρία», με εισηγητή τον σύμβουλο επιχειρήσεων και  CEO & Founder της BSS-Business Support Services, κ. Ευστάθιο Λιακόπουλο.

Η παρουσίαση ήταν εμπλουτισμένη με βάση τις τελευταίες ΠΟΛ και οδηγίες των Υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών, ενώ έγινε περιγραφή της παρούσας κατάστασης.

Ακολούθησε αναφορά στο πεδίο εφαρμογής του νόμου και ανάλυση των κριτηρίων επιλεξιμότητας.  Αποκωδικοποιήθηκε ο τρόπος υποβολής και τονίστηκαν τα απαιτούμενα της αίτησης. Ακολούθησε σκιαγράφηση της διαδικασίας μετά την υποβολή της αίτησης.

Ο σύμβουλος επιχειρήσεων,  CEO & Founder της BSS-Business Support Services, κ. Ευστάθιος Λιακόπουλος, τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του:

«Ο πυρήνας της διαπραγμάτευσης έγκειται στο “Επιτυγχάνουμε το Μέγιστο Δυνατό = Διασώζουμε το Μέγιστο Εφικτό με Νόμιμο τρόπο».

Επόμενο σεμινάριο του κ. Ευστάθιου Λιακόπουλου θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2018, η τελική ημερομηνία του οποίου θα κοινοποιηθεί αρχές 2018.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για τον Eξωδικαστικό Συμβιβασμό μέσα από την συνέντευξη του κ. Ευστάθιου Λιακόπουλου στο Επιμελητήτριο Ηλείας:

“Πρώτη” Ημερήσια Εφημερίδα της Ηλείας

PROTINEWS.GR

 

Related Post

Το εύρος των αναδρομικών φορολογικών ελέγχων και η υποχρέωση δικαιολόγησης της επαύξησης της περιουσίας από τον ελεγχόμενο

Posted by - 9 Νοεμβρίου, 2015 0
Το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί οι αναδρομικοί έλεγχοι της εφορίας στους οποίους ο ελεγχόμενος καλείται να δικαιολογήσει αναδρομικά σε βάθος…