Σημαντικές επιτυχίες της BSS στον εξωδικαστικό συμβιβασμό!

449 0

Σημαντικές επιτυχίες της BSS στον εξωδικαστικό συμβιβασμό!

Διαβάζοντας κανείς το κατωτέρω:

 

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάζει «Το Βήμα», από τις 3 Αυγούστου 2017 ως και τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου του 2018 έχουν ξεκινήσει να συμπληρώνουν τις αιτήσεις υπαγωγής στον Εξωδικαστικό Μηχανισμό 15.550 νομικά πρόσωπα. Το μέγεθος των οφειλών τους ξεπερνά τα 604,5 εκατ. ευρώ, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι από αυτές τις 15.550 αιτήσεις μόλις 15 έχουν ρυθμιστεί.

 

Μάλλον απελπισμένος εκτιμά ότι χάνετε και η τελευταία ευκαιρία;

Ο εξωδικαστικός τελικά δεν επιτελεί το ρόλο του; Απελπισία και απογοήτευση;

 

Όχι αγαπημένοι μου. Κατηγορηματικά ΟΧΙ.

 

Ο εξωδικαστικός είναι μια σπουδαία ευκαιρία, αλλά είναι και μια διαδικασία πολύ σύνθετη που στην καλύτερη των περιπτώσεων (αν κανείς θέλει να πετύχει), χρειάζεται τουλάχιστον 4 μήνες επιστημονικής δουλειάς.

Αυτό που σίγουρα ισχύει είναι ότι δεν επιτρέπεται να αντιμετωπίζει κανείς και αυτή τη διαδικασία όπως πολλά έως σήμερα πρόχειρα και χωρίς υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

Ναι έγιναν πολλά λάθη, ναι 400.000 επιχειρήσεις στις οποίες απευθύνεται ο εξωδικαστικός συμβιβασμός βρίσκονται σε δυσκολία ρύθμισης των οφειλών τους ΑΛΛΑ πλέον δεν επιτρέπονται αλλά λάθη!

Σημαντικές επιτυχίες της BSS στον εξωδικαστικό συμβιβασμό!

Αν θέλετε να επιτύχετε στον εξωδικαστικό συμβιβασμό θα πρέπει να βρείτε την κατάλληλη ομάδα συνεργατών.

Οπλισμένα με εμπειρία στελέχη στον χρηματοοικονομικό κλάδο ικανά να διαμορφώσουν το σενάριο ρύθμισης σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος.

Ικανά να στηρίξουν ένα αξιόπιστο επιχειρηματικό σχέδιο ώστε να μην μπορεί κανείς πιστωτής να απορρίψει το σχέδιο λόγω έλλειψης βιωσιμότητας.

Και αν τελικά το σενάριο δε φέρνει κανένα πιστωτή σε δυσχερέστερη θέση από εκείνη που δικαιούται, αν η μελέτη βιωσιμότητας είναι ισχυρή και μη αμφισβητήσιμη και αν κάνετε τις απαραίτητες συνεννοήσεις αφού απαιτείται η συναίνεση του 60% των πιστωτών ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ.

Η γνώση μας την οποία μέσα από την εκπαίδευση που έχουμε κάνει σε σειρά σεμιναρίων έχουμε μεταλαμπαδεύσει αλλά κυρίως η πρακτική εμπειρία μας διαχειριζόμενοι άνω των 290 περιπτώσεων έως σήμερα, μας κάνει με πλήρη επίγνωση να σας λέμε μην απογοητεύεστε αλλά να οργανωθείτε.

Ο εξωδικαστικός είναι όντως σημαντικότατη ευκαιρία είτε για απευθείας ρύθμιση είτε για ρύθμιση αξιοποιώντας τον εμμέσως.

 

Η επιχείρησή μας έχει υψηλότατα ποσοστά επιτυχίας!

 

Εμπιστευτείτε μας.

Related Post

ΜΕΤΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Posted by - 11 Απριλίου, 2020 0
1ον. Αναστολές φόρων και εισφορών επιχειρήσεων.   Τα μέτρα αφορούν όλες, αυστηρά όμως, τις επιχειρήσεις που ανήκουν στους κλάδους που…

Ας είμαστε προσεκτικοί

Posted by - 23 Αυγούστου, 2019 0
Η ελληνική οικονομία είναι σίγουρα η ασθενέστερη της ΕΕ. Κατά συνέπεια η πιο επιρρεπής σε αρνητικές επιδράσεις. Επομένως ανεξάρτητα από…