Ο Ευστάθιος Λιακόπουλος υποψήφιος Quality Leader of the Year 2018

1024 0

Ο Ευστάθιος Λιακόπουλος υποψήφιος Quality Leader of the Year 2018

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο CEO και Founder της BSS, Ευστάθιος Λιακόπουλος έχει προταθεί ως υποψήφιος για το βραβείο Quality Leader of the Year 2018.

Πρόκειται για έναν ετήσιο πανευρωπαϊκό θεσμό που πραγματοποιείται από το 2002 από τον European Organisation for Quality (EOQ) και σε εθνικό επίπεδο από την ΕΕΔΕ.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος για 17η συνεχή χρονιά, το βραβείο θα απονεμηθεί σε ανώτερο ή ανώτατο στέλεχος επιχείρησης ή οργανισμού του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, ο οποίος προωθεί, κατά τεκμήριο, την ποιότητα στην επιχείρηση ή τον οργανισμό του.

Σύμφωνα με τον EOQ, «Ο Quality Leader κατέχει ηγετική θέση σε έναν οργανισμό, τον οποίο κατευθύνει στην επιτυχία για καθεμία από τις διαφορετικές κατηγορίες συμμετόχων (stakeholders). Η επιτυχία αυτή κατακτάται χάρη στην ηγεσία του αλλά και βάσει των αλλαγών και των διαδικασιών Ποιότητας που εφαρμόζει μέσω της ομάδας που διοικεί άμεσα».

Το Βραβείο θα απονεμηθεί στο πλαίσιο της Κεντρικής Εκδήλωσης για την Επιχειρηματική Αριστεία, «Αριστεία 2018», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο της ΕΕΔΕ “Γ. Κοντογεώργης” (Λ. Ιωνίας 200 & Ιακωβάτων, Αθήνα).

Για εμάς (τους συνεργάτες του στην BSS) η υποψηφιότητα αυτή του CEO μας κ.Ευστάθιου Λιακόπουλου, είναι ένα γεγονός το οποίο μας κάνει εξαιρετικά υπερήφανους, καθώς μοιραζόμαστε το όραμά του.

Εμείς που γνωρίζουμε από κοντά τη δυναμική του κ. Λιακόπουλου και την συνέπεια με την οποία λαμβάνει όλες του τις αποφάσεις, είμαστε ευτυχείς για την αναγνώριση που λαμβάνει και προσδοκούμε σε μία ακόμα πιο δυνατή συνέχεια.  

O Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ποιότητα (European Organization for Quality) είναι ένας από τους πιο σημαντικούς οργανισμούς που ασχολούνται με θέματα ποιότητας και εφαρμογής της.

Ο EOQ είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1956, με έδρα τις Βρυξέλλες. Σκοπός του είναι η βελτίωση της Ευρωπαϊκής ανταγωνιστικότητας μέσω της ανταλλαγής πληροφοριών και εμπειρίας σε θέματα θεωρίας και εφαρμογής της ποιότητας στις επιχειρήσεις.

Μέσω του δικτύου του EOQ, οργανώσεις από χώρες της Ευρώπης αλλά και απ’ όλο τον κόσμο έρχονται σε επαφή με εκατοντάδες χιλιάδες εμπειρογνώμονες και εταιρίες στον τομέα της ποιότητας.

Ο οργανισμός ενεργεί ως παγκόσμιος ηγέτης στην ανάπτυξη και τη διαχείριση της ποιότητας με την ευρύτερη έννοιά της, και ως βασικός φορέας επίδρασης στην εκπαίδευση σε θέματα ποιότητας στην ευρύτερη έννοιά της.

Η ΕΕΔΕ, ως Full Member Organization (FMO’s) του EOQ, είναι υπεύθυνη για τη διεξαγωγή στην Ελλάδα του διαγωνισμού Quality Leader of the Year.

Related Post