Τράπεζες & Επιχειρηματικότητα – Επιμελητήριο Κοζάνης

983 0

Τράπεζες & Επιχειρηματικότητα – Επιμελητήριο Κοζάνης

Hμερίδες με θέμα «Τράπεζες & Επιχειρηματικότητα» και με κεντρικό ομιλητή των κ. Ευστάθιο Λιακόπουλο, ιδρυτή της εταιρείας συμβούλων Building Solid Success (BSS), διοργανώνει το Επιμελητήριο Κοζάνης αύριο Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 17.00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κοζάνης (οδός Φαρμάκη 2), καθώς και την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 και ώρα 17.00, στο παράρτημα του Επιμελητηρίου Κοζάνης στην Πτολεμαΐδα (Γουμέρα 6).

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που απευθύνεται σε επιχειρηματίες και όχι μόνο, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τα εξής θέματα:

 

  • Αναδιαρθρώσεις δανείων.
  • Εξωδικαστικός συμβιβασμός και ρυθμίσεις οφειλών έως 120 δόσεις.
  • Προγράμματα επιδοτήσεων (ΕΣΠΑ).
  • Ευρωπαϊκός κανονισμός προστασίας προσωπικών δεδομένων – GDPR/DPO.
  • Πιστοποιήσεις/Συστήματα ποιότητας (ISO).

 

Στο τέλος της ημερίδας θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις.

 

Με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση και στήριξη των μελών του Επιμελητηρίου της Κοζάνης οι σύμβουλοι της BSS, θα παρέχουν σε όποιο μέλος του επιθυμεί, τη δυνατότητα για εξειδικευμένη προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη, χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος, την ημέρα της εκδήλωσης και την επόμενη, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Επιμελητηρίου.

Related Post

Ο Εξωδικαστικός Συμβιβασμός ως μια μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία στην Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα

Posted by - 28 Οκτωβρίου, 2017 0
Ο Εξωδικαστικός Συμβιβασμός ως μια μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία στην Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα Ημερίδα με θέμα «Ο Εξωδικαστικός Συμβιβασμός ως…

Επιχειρηµατική Αριστεία BSS

Posted by - 11 Οκτωβρίου, 2017 0
Επιχειρηµατική Αριστεία BSS Η BSS πιστοποιήθηκε μετά από την επιτυχή συμμετοχή της στο θεσμό των Επιπέδων Επιχειρηµατικής Αριστείας EFQM και…