Τράπεζες & Επιχειρηματικότητα – Επιμελητήριο Κοζάνης

1254 0

Τράπεζες & Επιχειρηματικότητα – Επιμελητήριο Κοζάνης

Hμερίδες με θέμα «Τράπεζες & Επιχειρηματικότητα» και με κεντρικό ομιλητή των κ. Ευστάθιο Λιακόπουλο, ιδρυτή της εταιρείας συμβούλων Building Solid Success (BSS), διοργανώνει το Επιμελητήριο Κοζάνης αύριο Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 17.00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κοζάνης (οδός Φαρμάκη 2), καθώς και την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 και ώρα 17.00, στο παράρτημα του Επιμελητηρίου Κοζάνης στην Πτολεμαΐδα (Γουμέρα 6).

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που απευθύνεται σε επιχειρηματίες και όχι μόνο, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τα εξής θέματα:

 

  • Αναδιαρθρώσεις δανείων.
  • Εξωδικαστικός συμβιβασμός και ρυθμίσεις οφειλών έως 120 δόσεις.
  • Προγράμματα επιδοτήσεων (ΕΣΠΑ).
  • Ευρωπαϊκός κανονισμός προστασίας προσωπικών δεδομένων – GDPR/DPO.
  • Πιστοποιήσεις/Συστήματα ποιότητας (ISO).

 

Στο τέλος της ημερίδας θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις.

 

Με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση και στήριξη των μελών του Επιμελητηρίου της Κοζάνης οι σύμβουλοι της BSS, θα παρέχουν σε όποιο μέλος του επιθυμεί, τη δυνατότητα για εξειδικευμένη προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη, χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος, την ημέρα της εκδήλωσης και την επόμενη, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Επιμελητηρίου.

Related Post

Ιστορίες Επιτυχίας

Posted by - 12 Απριλίου, 2019 0
Ιστορίες Επιτυχίας 1) Για πελάτη μας με οφειλες 4,000,000 ευρώ στα πιστωτικά ιδρύματα επετεύχθει διακανονισμός με μείωση οφειλών της τάξεως…

Fast track επανεκκίνηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και διαφύλαξη των θέσεων εργασίας από 1/5/2020

Posted by - 11 Απριλίου, 2020 0
Fast track επανεκκίνηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και διαφύλαξη των θέσεων εργασίας από 1/5/2020 Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο της…