Ιστορίες Επιτυχίας

1013 0

Ιστορίες Επιτυχίας

1) Για πελάτη μας με οφειλες 4,000,000 ευρώ στα πιστωτικά ιδρύματα επετεύχθει διακανονισμός με μείωση οφειλών της τάξεως του 74%, αποπληρωμή δηλαδή 1.065.000ευρω με 15ετή εξόφληση.

2) Για πελάτη μας με οφειλές σε ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ επετεύχθει διακανονισμός των οφειλών με Διαγραφή προσαυξήσεων και προστίμων, με ρύθμιση σε ΑΑΔΕ 120 δόσεων και ελάχιστη μηνιαία καταβολή στον ΕΦΚΑ

Η μακρά μας παρουσία στην αγορά, ως σύμβουλοι επιχειρήσεων μας δίνει τελικώς την χαρά να είμαστε συνοδοιπόροι με σειρά επιχειρήσεων, τόσο πριν την εκδήλωση της κρίσεως όσο και μετά από αυτήν. Τα αποτελέσματα που μας προσφέρουν χαρά και ενθουσιασμό, μετά από μια ακόμα επιτυχία σε συνεργασία με πελάτη μας καθημερινά.

Η επιτυχία, ιδίως όταν έχει κρίσιμη σημασία για οποιαδήποτε επιχείρηση, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία για εμάς.

Εξάλλου, σύμβουλοι επιχειρήσεων χωρίς επιχειρήσεις, δεν είναι δυνατό να υπάρξουν και σήμερα περισσότερο από ποτέ, απαιτείται συσπείρωση για υποστήριξη της επιχειρηματικότητας.

Related Post

Fast track επανεκκίνηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και διαφύλαξη των θέσεων εργασίας από 1/5/2020

Posted by - 11 Απριλίου, 2020 0
Fast track επανεκκίνηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και διαφύλαξη των θέσεων εργασίας από 1/5/2020 Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο της…