Ζωντανά αύριο ο Ευστάθιος Λιακόπουλος στο ethnos.gr

1280 0

Ζωντανά αύριο ο Ευστάθιος Λιακόπουλος στο ethnos.gr

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Σύμβουλος Επιχειρήσεων και CEO της εταιρείας Building Solid Success (BSS), κ. Ευστάθιος Λιακόπουλος από τη 14:00 έως τις 15:00, θα μιλήσει και θα δώσει απαντήσεις σε live chat στο ethnos.gr, για τα κόκκινα δάνεια, την αναδιάρθρωση επιχειρήσεων και το νέο νόμο Κατσέλη.

www.ethnos.gr 14:00 με 15:00

 

 

 

 

 

Ευστάθιος Λιακόπουλος

Ιδρυτής της ατομικής επιχείρησης Business Support Services : Σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα εταιρικής διακυβέρνησης και οικονομικής διεύθυνσης σε ένα χαρτοφυλάκιο, άνω των εκατό επιχειρήσεων- πελατών.

Η BSS όντας μια εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων πιστοποιημένη από τον παγκόσμιο οργανισμό EFQM για την αριστεία στην επιχειρηματική της δράση, δημιούργησε τον Ιανουάριο του 2016 και πέντε μήνες πριν την αναμενόμενη ψήφιση του νόμου για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, ανάλογο τμήμα για την υποστήριξη επιχειρηματικών πελατών.
Αξιοποίησε εξάλλου την δεκαετή εμπειρία της στα θέματα της αναδιάρθρωσης επιχειρηματικών χρηματοδοτήσεων έχοντας συμμετάσχει σε ορισμένες από τις σημαντικότερες αναδιαρθρώσεις επιχειρηματικών χρηματοδοτήσεων των τελευταίων ετών με σημαντική επιτυχία.

Related Post

Η διαχείριση των κόκκινων δανείων

Posted by - 11 Ιανουαρίου, 2016 0
Με το νέο νομοθετικό πλαίσιο και μετά την ολοκλήρωση της ανά-κεφαλαιοποίησης των πιστωτικών ιδρυμάτων, περνάμε από το στάδιο της αδράνειας…