Τελικά τα καταφέραμε !!!

506 0

Τελικά τα καταφέραμε !!!

Το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου 2017 έγινε στην περιοχή της Ιτέας , με διοργανωτή το έμπειρο Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού  (ΑΣΜΑ) , το 3ο Rally Sprint «Γιώργος Μοσχούς» .Ήταν ένας πολύ καλά οργανωμένος χωμάτινος αγώνας και μετρούσε (2ος γύρος ) στο Πανελλήνιο Κύπελλο Χώματος 2017.

Ο αγώνας προγραμματίστηκε να γίνει στην πασίγνωστη Ακροπολική διαδρομή Καρούτες με μήκος 14,29 χλμ και να αποτελείται από 3 σκέλη , με έδρα την όμορφη Ιτέα. ¨Ηταν αφιερωμένος στον μεγάλο Έλληνα οδηγό αγώνων Γιώργο Μοσχού , που δεν είναι πιά κοντά μας.

Η ARMA RALLY TEAM (ART) , αγωνιστική ομάδα της ΑΡΜΑ ΕΠΕ, εμπόρου αυτοκινήτων και εξειδικευμένου επισκευαστή NISSAN με έδρα τη Λάρισα , αποφάσισε να συμμετάσχει στον αγώνα , με το γνωστό NISSAN MICRA K11 1.3 στην κλάση Α5 (μέχρι 1400 cc) , με πλήρωμα τους Νίκο «ARMA» Χριστοδουλόπουλο και Νώντα «ARMAKI» Χριστοδουλόπουλο.

Στόχος της ομάδας η προπόνηση και οι τελικές ρυθμίσεις για το SEAJETS RALLY ACROPOLIS 2017 που θα γίνει στις 3-4 Ιουνίου 2017 , στην γύρο περιοχή.

Η ART προετοίμασε το αυτοκίνητο της ομάδας, με τον τρόπο που εκείνη ξέρει πολύ καλά και το πλήρωμα προετοιμάστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο αγώνας συγκέντρωσε 37 αξιόλογες συμμετοχές ,από τις οποίες τερμάτισαν τελικά οι 29.

Την παραμονή του αγώνα στην τελική δοκιμή του αγωνιστικού αυτοκινήτου, έσπασε το κιβώτιο ταχυτήτων του και χρειάστηκε να αντικατασταθεί.

Στο πρώτο σκέλος του αγώνα , το πλήρωμα ξεκίνησε με όρεξη ,όμως ένα μπουζοκαλώδιο που έφυγε από την θέση του ,ανάγκασε την συμμετοχή να καθυστερήσει  και να πέσει πιο πίσω στην κατάταξη. Στο service park οι μηχανικοί της ομάδας απεκατέστησαν την ζημιά και έτσι στο δεύτερο σκέλος ο χρόνος κατέβηκε πολύ (30 sec) και πλέον η συμμετοχή βρέθηκε στην 3η θέση της κατηγορίας .Στο 3ο σκέλος ο χρόνος ήταν ακόμη καλύτερος , όμως δεν αρκούσε για να βρεθεί η συμμετοχή μία θέση ψηλότερα στην κατάταξη της κατηγορίας.

Έτσι χάθηκε η δυνατότητα διεκδίκησης μιας καλύτερης θέσης αλλά η ομάδα αξιοποίησε τον αγώνα για ρυθμίσεις και προπόνηση.

Ο ιδιοκτήτης και manager της ARΜΑ RALLY TEAM (ART) Νίκος «ΑRMA» Χριστοδουλόπουλος, δήλωσε: « Τελικά τα καταφέραμε! Τερματίσαμε και μάλιστα αξιοπρεπέστατα .Η ειδική «Καρούτες» μας είχε προβληματίσει στο κοντινό παρελθόν , γιατί δεν καταφέρναμε να την ολοκληρώσουμε και εγκαταλείπαμε. Ήταν μία πολύ καλή προετοιμασία για μας για το SEAJETS RALLY ACROPOLIS 2017 που θέλουμε να συμμετάσχουμε. Να ευχαριστήσω και τους μηχανικούς της ομάδας μας για την άψογη υποστήριξη που μας προσέφεραν.  Τέλος να  ευχαριστήσω τους χορηγούς μας που για μία ακόμη φορά μας συμπαραστάθηκαν, το Ι-ΚΤΕΟ ΧΑΛΚΙΑΣ, την εταιρία συμβούλων BSS, την POUREGAS GRAPHICS, καθώς και τον συμπαραστάτη μας, ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΣΟΥΛΚΑ. Καλή και ασφαλή συνέχεια σε όλους».

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα θα βρείτε στο site της Ομοσπονδίας (ΟΜΑΕ)  www.omae-epa.gr και στο site www.agonistiko.gr

Επόμενος προγραμματισμένος αγώνας της ART, το SEAJETS RALLY ACROPOLIS 2017 ,στις 3-4 Ιουνίου ,με έδρα την Λαμία.

Επικοινωνία: Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Email : [email protected]

Τηλέφωνο : +306947894676

Related Post

GDPR: «Προστασία προσωπικών δεδομένων»

Posted by - 13 Ιανουαρίου, 2018 0
GDPR: «Προστασία προσωπικών δεδομένων» Ένας νέος κανονισμός μπαίνει βιαίως στη ζωή μας. Βασικά χαρακτηριστικά του: Στόχος η ομοιόμορφη προστασία των…

Βασικές πρόνοιες Γ πακέτου στήριξης

Posted by - 25 Μαΐου, 2020 0
Επεκτείνεται, για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, το δικαίωμα αναστολής σύμβασης εργασίας των εργαζομένων, η αποζημίωση ειδικού σκοπού και η κάλυψη…

Ας είμαστε προσεκτικοί

Posted by - 23 Αυγούστου, 2019 0
Η ελληνική οικονομία είναι σίγουρα η ασθενέστερη της ΕΕ. Κατά συνέπεια η πιο επιρρεπής σε αρνητικές επιδράσεις. Επομένως ανεξάρτητα από…