O Eξωδικαστικός Συμβιβασμός ως μία μεγάλη Επιχειρηματική Ευκαιρία – VIDEO

485 0

Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Ηλείας στον Πύργο Ηλείας, σεμινάριο με θέμα «Eξωδικαστικός Συμβιβασμός ως μία μεγάλη Επιχειρηματική Ευκαιρία», με εισηγητή τον σύμβουλο επιχειρήσεων και CEO & Founder της BSS-Business Support Services, κ. Ευστάθιο Λιακόπουλο.

Η παρουσίαση ήταν εμπλουτισμένη με βάση τις τελευταίες ΠΟΛ και οδηγίες των Υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών, ενώ έγινε περιγραφή της παρούσας κατάστασης.

Ακολούθησε αναφορά στο πεδίο εφαρμογής του νόμου και ανάλυση των κριτηρίων επιλεξιμότητας. Αποκωδικοποιήθηκε ο τρόπος υποβολής και τονίστηκαν τα απαιτούμενα της αίτησης. Ακολούθησε σκιαγράφηση της διαδικασίας μετά την υποβολή της αίτησης.

Ο σύμβουλος επιχειρήσεων, CEO & Founder της BSS-Business Support Services, κ. Ευστάθιος Λιακόπουλος, τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του:

«Ο πυρήνας της διαπραγμάτευσης έγκειται στο «Επιτυγχάνουμε το Μέγιστο Δυνατό = Διασώζουμε το Μέγιστο Εφικτό με Νόμιμο τρόπο».

Επόμενο σεμινάριο του κ. Ευστάθιου Λιακόπουλου θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2018, η τελική ημερομηνία του οποίου θα κοινοποιηθεί αρχές 2018.

Δείτε στιγμιότυπα όπως τα κατέγραψε η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού ΠΥΡΓΟΣ

Related Post

Η διαχείριση των κόκκινων δανείων

Posted by - 11 Ιανουαρίου, 2016 0
Με το νέο νομοθετικό πλαίσιο και μετά την ολοκλήρωση της ανά-κεφαλαιοποίησης των πιστωτικών ιδρυμάτων, περνάμε από το στάδιο της αδράνειας…

Συνέντευξη κ. Λιακόπουλου “Ημερίδα Εξωδικαστικό Συμβιβασμού” στην Ορεστιάδα

Posted by - 8 Νοεμβρίου, 2017 0
Συνέντευξη κ. Λιακόπουλου "Ημερίδα Εξωδικαστικό Συμβιβασμού" στην Ορεστιάδα. Η BSS πραγματοποιεί αναδιαρθρώσεις χρηματοδοτήσεων για το πελατολόγιό της τα τελευταία πέντε…

Ενημέρωση και Ατομική Πρωτοβάθμια Υποστήριξη για τον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό

Posted by - 27 Φεβρουαρίου, 2018 0
Ενημέρωση και Ατομική Πρωτοβάθμια Υποστήριξη για τον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό Εξωδικαστικός Συμβιβασμός – Ημερίδα σε Αλεξανδρούπολη και Διδυμότειχο Στην Αλεξανδρούπολη και…