Τι είναι ο European Foundation For Quality Management (EFQM);

632 0

Οι αλλαγές στην παγκόσμια οικονομία προβλέπονται σημαντικές, συνεπώς οι οικονομίες εκείνες που θα βασιστούν σε αξίες επιχειρηματικής ηθικής και σύγχρονες αρχές management για να σχεδιάσουν σωστά και με σταθερότητα τη στρατηγική ανάπτυξής τους, αλλά το κυριότερο θα διαθέτουν μέρισμα για όλα τα ενδιαφερόμενα κοινά, θα είναι εκείνες που θα έχουν βιώσιμη ανάπτυξη.

Η ανάγκη για ανάπτυξη και επιβράβευση της επιχειρηματικότητας σε εποχή πολυδιάστατων προκλήσεων, καθιστά την ύπαρξη θεσμών όπως το EFQM κριτικής σημασίας και τις εταιρίες που απολαμβάνουν της στήριξης και αναγνώρισης του εν λόγω θεσμού, κυρίαρχες και πρωτοπόρες στην αγορά.

Το EFQM, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός και αποτελεί για περισσότερα από 20 χρόνια κομβικό σημείο συνάντησης των άριστων επιχειρήσεων και οργανισμών με διεθνή προσανατολισμό, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τον κλάδο τους. Ο εν λόγω διαγωνισμός έχει ως σκοπό την επιβράβευση των αποτελεσμάτων, καθώς και την παρότρυνση και ενθάρρυνση της συστηματικής προσπάθειας των επιχειρήσεων και των οργανισμών, ενώ αποτελεί μέσο παρακίνησης της συστηματικής τους βελτίωσης.

Η BSS είναι η πρώτη εταιρία του μεγέθους της, η οποία διεκδίκησε σθέναρα, άκοπα και με πάθος το διαγωνισμό “Επίπεδα Αναγνώρισης της Επιχειρηματικής Αριστείας – EFQM”  και πέτυχε την απόδοση της Πιστοποίησης Αριστείας στην Επιχειρηματική της Δράση.

Η ομάδα της Business Support Services, αξιολογήθηκε και πιστοποιήθηκε για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει και την άρτια στελέχωσή της από ανθρώπους με αδιαπραγμάτευτες αξίες, ήθος και αίσθημα προσφοράς στην κοινωνία.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και τη δύναμη που μας δίνετε για να συνεχίσουμε την πορεία προς το όραμα.

 

αέν ριστεύειν

Related Post

Ρύθμιση οφειλών – Διάσωση επιχειρήσεων

Posted by - 28 Μαρτίου, 2018 0
«Αποδίδει ο εξωδικαστικός συμβιβασμός…». «Δεν αποδίδει ο εξωδικαστικός συμβιβασμός…». «Μόνο 22 περιπτώσεις έχουν ολοκληρωθεί…». «20.000 περιπτώσεις εξωδικαστικού συμβιβασμού έχουν εισαχθεί…».…