Η Business Support Services στην 33η Διεθνή Έκθεση Philoxenia

424 0

Η Business Support Services στην 33η Διεθνή Έκθεση Philoxenia

Η Business Support Services συμμετέχει και σας προσκαλεί στην 33η Διεθνή Έκθεση Philoxenia

Με χαρά σας προσκαλούμε στην Διεθνή Έκθεση Philoxenia 2017 που θα πραγματοποιηθεί στις 10-12 Νοεμβρίου στην Helexpo Θεσσαλονίκης, (περίπτερο 13, Stand 61) για να σας παρουσιάσουμε προτάσεις συνεργασίας σε θέματα private business consulting, στρατηγικής και risk management, καθώς επίσης και διαχείρισης τραπεζικών σχέσεων και επενδύσεων, ενώ σε όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα γίνεται ιδιαίτερη μνεία σε θέματα Εξωδικαστικού Συμβιβασμού.

Η Philoxenia που διοργανώνεται παράλληλα με την Hotelia,είναι η μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα σχετικά με τον Τουρισμό που συγκεντρώνει άνω των 400 εκθετών και των 20.000 επισκεπτών.

Σας περιμένουμε για να μιλήσουμε από κοντά και να ακούσουμε τις ανάγκες σας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης

PHILOXENIA

 

Related Post

ΝΕΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ

Posted by - 3 Αυγούστου, 2016 0
  ΝΕΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ Σκοπός του νέου νόμου είναι η προώθηση της ισόρροπης ανάπτυξης με σεβασμό στους περιβαλλοντικούς πόρους, η…

Διενέργεια ελέγχων υλοποίησης των επενδύσεων των Αναπτυξιακών Νόμων σε ποσοστό 100% από ορκωτούς ελεγκτές λογιστές ή/και ελεγκτικές εταιρείες.

Posted by - 5 Απριλίου, 2020 0
Η Γενική Γραμματεία Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα και η Επιτροπή Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων (ΕΛΤΕ) ανακοινώνουν…