Ρύθμιση χρεών επιχειρήσεων & ελεύθερων επαγγελματιών

424 0

ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

Το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης διοργανώνει ενημερωτική Ημερίδα με θέμα:

«Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών»

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 και ώρα 16.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου(Καβείρων 12-1ος όροφος) με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ.Φώτη Κουρμούση, ο οποίος θα εστιάσει στην παρουσίαση του νομοθετικού πλαισίου του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών. Επιπρόσθετα θα γίνει ενημέρωση για την υποβολή αίτησης ρύθμισης οφειλών έως 120 δόσεις στα πλαίσια του εξωδικαστικού συμβιβασμού από τον κ.Ευστάθιο Λιακόπουλο ,Γενικό Διευθυντή της εταιρείας Business Support Services . Μετά το πέρας της ημερίδας θα υπάρξει χρόνος για ερωτήσεις ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να κλείσουν συνάντηση για το Σάββατο 31/3 για προσωπική συμβουλευτική πρωτοβάθμια υποστήριξη από τον κ .Ευστάθιο Λιακόπουλο της BSS χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος .

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Related Post

Διενέργεια ελέγχων υλοποίησης των επενδύσεων των Αναπτυξιακών Νόμων σε ποσοστό 100% από ορκωτούς ελεγκτές λογιστές ή/και ελεγκτικές εταιρείες.

Posted by - 5 Απριλίου, 2020 0
Η Γενική Γραμματεία Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα και η Επιτροπή Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων (ΕΛΤΕ) ανακοινώνουν…