Στο επίκεντρο τα κόκκινα δάνεια – Επιμελητήριο Καστοριάς

1067 0

Σημαντική Ημερίδα πραγματοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Καστοριάς, την Τετάρτη 6 Μαρτίου, για το φλέγον θέμα των επιχειρηματιών, πού είναι τα κόκκινα δάνεια και γενικότερα τα χρέη των επιχειρήσεων.

Προσκεκλημένοι από το Επιμελητήριο ήταν ο Φώτης Κουρμούσης, Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας BSS Στάθης Λιακόπουλος. Στην Ημερίδα παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν οι δυνατότητες των επιχειρήσεων για τη ρύθμιση σε 120 δόσεις, των οφειλών τους προς ασφαλιστικά ταμεία και εφορία και τα νέα δεδομένα που υπάρχουν τι σχέση με τα δάνεια τα οποία είναι εγγυημένα από το Ελληνικό Δημόσιο και αφορούν την καινούργια νομοθεσία σε σχέση με την δυνατότητα διαπραγμάτευσης με τις τράπεζες χωρίς τη δέσμευση της εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου.

Ο ιδρυτής της Business Support Services και Σύμβουλος Επιχειρήσεων κ. Ευστάθιος Λιακόπουλος τόνισε ότι αν και ο νόμος έχει βελτιωθεί σημαντικά, δεν καλύπτει όλες τις περιπτώσεις και τότε πρέπει να ακολουθηθούν άλλες διαδικασίες. Ο κ. Λιακόπουλος ενθαρρύνοντας τους επιχειρηματίες ξεκαθάρισε, ότι όλες οι περιπτώσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν με το κατάλληλο εργαλείο.

Τέλος υπογράμμισε ότι είναι μία ευκαιρία για τις επιχειρήσεις να κινητοποιηθούν γιατί πλέον υπάρχουν τα εργαλεία που θα τις βοηθήσουν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρακολουθήστε τις δηλώσεις του προέδρου του Επιμελητηρίου Καστοριάς Μπάμπη Καραταγλίδη και των προσκεκλημένων ομιλητών..

Related Post

Ιστορίες Επιτυχίας

Posted by - 12 Απριλίου, 2019 0
Ιστορίες Επιτυχίας 1) Για πελάτη μας με οφειλες 4,000,000 ευρώ στα πιστωτικά ιδρύματα επετεύχθει διακανονισμός με μείωση οφειλών της τάξεως…