ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑ BSS EFQM C2E 2 STARS

931 0

 

Η Business Support Services (BSS), πιστή στη δέσμευση της για την εφαρμογή της Επιχειρηματικής Αριστείας στην οργάνωση και λειτουργία της, συμμετέχει και φέτος στο θεσμό των Επιπέδων Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM και πιο συγκεκριμένα στο Επίπεδο «EFQM Committed to Excellence 2 Stars».

Το επίπεδο αυτό είναι το αμέσως ανώτερο από το επίπεδο «EFQM Committed to Excellence Project Validation», με το οποίο η εταιρία έχει αξιολογηθεί και πιστοποιηθεί ήδη από το 2017, όντας η πρώτη εταιρία του μεγέθους της, η οποία διεκδίκησε σθέναρα, άκοπα και με πάθος το διαγωνισμό “Επίπεδα Αναγνώρισης της Επιχειρηματικής Αριστείας – EFQM” και πέτυχε την απόδοση της Πιστοποίησης Αριστείας στην Επιχειρηματική της Δράση.

Η προσήλωση της BSS στην Ευρωπαϊκή πιστοποίηση Επιχειρηματικής Αριστείας του EFQM, αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο αειφορίας, ανταγωνιστικότητας και επιχειρηματικής επιτυχίας και είναι σε ευθυγράμμιση με το όραμα της, τις αρχές και τις αξίες της στο να παρέχει γνώση, εμπειρίες και υπηρεσίες κατά το δυνατόν άριστες και σίγουρα αντάξιες της εμπιστοσύνης των πελατών της.

Related Post

Διενέργεια ελέγχων υλοποίησης των επενδύσεων των Αναπτυξιακών Νόμων σε ποσοστό 100% από ορκωτούς ελεγκτές λογιστές ή/και ελεγκτικές εταιρείες.

Posted by - 5 Απριλίου, 2020 0
Η Γενική Γραμματεία Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα και η Επιτροπή Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων (ΕΛΤΕ) ανακοινώνουν…

Εκδήλωση – Ημερίδα για τα ”Κόκκινα Δάνεια” από το Επιμελητήριο Ιωαννίνων την Παρασκευή στο Du Lac

Posted by - 5 Μαΐου, 2016 0
Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα της κατάστασης αυτής, διοργανώνει μια πολύ σημαντική εκδήλωση-ημερίδα με ομιλητή τον διακεκριμένο σύμβουλο επιχειρήσεων,…