Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα «COVID-19 & Επιχειρησιακή Βιωσιμότητα

2088 0

Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα «COVID-19 & Επιχειρησιακή Βιωσιμότητα

Την ιδιαίτερη αυτή στιγμή, η προτεραιότητα είναι κατά πρώτον η διαφύλαξή της Υγείας όλων μας και κατά δεύτερον ο περιορισμός των οικονομικών επιπτώσεων που προκαλεί ο COVID 19 στην αγορά.

Για το λόγο αυτό  η TÜV AUSTRIA ACADEMY παρέχει μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκπαίδευσης που διαθέτει, το εξ’ αποστάσεως εκπαιδευτικό  πρόγραμμα «COVID-19 & Επιχειρησιακή Βιωσιμότητα», με εισηγητή τον κ. Ευστάθιο Λιακόπουλο, Ιδρυτή και CEO της Business Support Services “BSS”.

Στόχος αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η διαμόρφωση λύσεων & δράσεων από τις επιπτώσεις της πανδημίας στις επιχειρήσεις και οι μεσοπρόθεσμες στρατηγικές, που πρέπει να εφαρμοστούν, μετά από αυτήν.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ασύγχρονα (στην ηλεκτρονική πλατφόρμα θα κατεβάσετε το υλικό του σεμιναρίου, ενώ θα παρακολουθήσετε και τον εισηγητή να σας μιλάει) οποιαδήποτε στιγμή από 1 έως και 30 Απριλίου 2020. Επίσης, αμέσως μετά το πέρας κάθε παρακολούθησης, μπορείτε να θέσετε δωρεάν τα ερωτήματά σας στον κ. Λιακόπουλο μέσω του forum της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκπαίδευσης και αυτά θα απαντηθούν εντός 24 ωρών. Γιατί οφείλουμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση και να παραμείνουμε ισχυροί στο επιχειρείν!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρακολούθηση του προγράμματος, καλέστε μας στο 210 5220920, εσωτερικά τηλέφωνα 130 και 143

 

Related Post

Ο Εξωδικαστικός Συμβιβασμός ως μια μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία στην Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα

Posted by - 28 Οκτωβρίου, 2017 0
Ο Εξωδικαστικός Συμβιβασμός ως μια μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία στην Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα Ημερίδα με θέμα «Ο Εξωδικαστικός Συμβιβασμός ως…