Πρόσκληση Επιχειρηματικής Αριστείας “ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2017”

484 0

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

“EFQM Levels of Excellence & Investors in People:
Committed to Excellence”

Επιχειρηματικής Αριστείας “ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2017”

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 στo
Συνεδριακό Κέντρο της ΕΕΔΕ “Γ. Κοντογεώργης”
ώρα 17.00.

Η επιχείρηση μας βραβεύεται για την «αριστεία στην επιχειρηματική της δράση»

Η «Business Support Services» και ο ιδρυτής της έχουν σαν όραμα να μην αισθάνεται ο Έλληνας επιχειρηματίας μόνος στην πορεία του σε μια σύνθετη χώρα με πολλά εμπόδια για την επιχειρηματικότητα. Οραματίστηκαν να αποτελέσουν ένα εργαλείο για την μικρομεσαία ελληνική επιχείρηση με σκοπό να συμβάλλουν ως συνοδοιπόροι με τη λογική «Building Solid Success».

Η στιβαρή επιτυχία όμως σημαίνει θυσίες, διαρκή προσπάθεια και εξελίξεις ικανές να σε διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό.

Οι αλλαγές στην παγκόσμια οικονομία προβλέπονται σημαντικές και συνεπώς, οι οικονομίες εκείνες που θα βασιστούν σε αξίες επιχειρηματικής ηθικής και σύγχρονες αρχές μάνατζμεντ για να σχεδιάσουν σωστά και με σταθερότητα τη στρατηγική ανάπτυξής τους, θα είναι αυτές που θα έχουν βιώσιμη ανάπτυξη. 

Η ανάγκη για ανάπτυξη και επιβράβευση της επιχειρηματικότητας σε εποχή πολυδιάστατων προκλήσεων, καθιστά την ύπαρξη θεσμών όπως το EFQM κριτικής σημασίας και τις εταιρίες που απολαμβάνουν της στήριξης και αναγνώρισης του εν λόγω θεσμού, κυρίαρχες και πρωτοπόρες στην αγορά.

Το EFQM, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός και αποτελεί για περισσότερα από 20 χρόνια κομβικό σημείο συνάντησης των άριστων επιχειρήσεων και οργανισμών με διεθνή προσανατολισμό, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τον κλάδο τους. Ο εν λόγω διαγωνισμός έχει ως σκοπό την επιβράβευση των αποτελεσμάτων καθώς και την παρότρυνση και ενθάρρυνση της συστηματικής προσπάθειας των επιχειρήσεων και των οργανισμών ενώ αποτελεί μέσο παρακίνησης της συστηματικής τους βελτίωσης.

Η BSS είναι η πρώτη εταιρία του μεγέθους της, η οποία διεκδίκησε σθεναρά, άκοπα και με πάθος το διαγωνισμό “Επίπεδα Αναγνώρισης της Επιχειρηματικής Αριστείας – EFQM” και πέτυχε την απόδοση της Πιστοποίησης Αριστείας στην Επιχειρηματική της Δράση. 

Η ομάδα της Business Support Services, αξιολογήθηκε και πιστοποιήθηκε για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει και την άρτια στελέχωσή της από ανθρώπους με αδιαπραγμάτευτες αξίες, ήθος και αίσθημα προσφοράς στην κοινωνία.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και τη δύναμη που μας δίνετε για να συνεχίσουμε την πορεία προς το όραμα.

αἰέν ἀριστεύειν

Η πρόσκληση είναι προσωπική και απευθύνεται σε δύο άτομα. (έως 23/11/2017: κα Χ. Βαρώνου, τηλ. 210 4838601)

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

Related Post

Ενημέρωση και Ατομική Πρωτοβάθμια Υποστήριξη για τον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό

Posted by - 27 Φεβρουαρίου, 2018 0
Ενημέρωση και Ατομική Πρωτοβάθμια Υποστήριξη για τον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό Εξωδικαστικός Συμβιβασμός – Ημερίδα σε Αλεξανδρούπολη και Διδυμότειχο Στην Αλεξανδρούπολη και…