Βράβευση της BSS για την αριστεία στην επιχειρηματική της δράση από τον παγκόσμιο οργανισμό EFQM.

396 0
Αγαπητοί πελάτες,
Αγαπητοί συνεργάτες,
η επιχείρηση μας, είχε την χαρά και την τιμή χθες να βραβευτεί για την αριστεία στην επιχειρηματική της δράση, από τον παγκόσμιο οργανισμό EFQM.
Σας επισυνάπτουμε το σχετικό link:
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, γιατί χωρίς εκείνους δε θα μπορούσαμε να έχουμε αυτή την επιχειρηματική επιτυχία.
Με την ευκαιρία θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε όσους μας συμπαραστέκονται όλα αυτά τα έτη και όσους ακόμα πολλούς στο μέλλον θα μας τιμήσουν ορίζοντας μας συνοδοιπόρους στην επιχειρηματική τους δράση, ότι θα συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος, την ίδια θετική ενέργεια, την ίδια αγάπη να εξελισσόμαστε, να μην λιμνάζουμε, να μην διστάζουμε και να ωθούμε και ωθούμαστε με όραμα την αριστεία και επλίδα την επάρκεια.
Παραμένουμε στη διάθεση σας.

 

Με εκτίμηση,

 
Ευστάθιος Λιακόπουλος
C.E.O.

Related Post

O Eξωδικαστικός Συμβιβασμός ως μία μεγάλη Επιχειρηματική Ευκαιρία – Νομός Ηλείας

Posted by - 17 Οκτωβρίου, 2017 0
Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Ηλείας στον Πύργο Ηλείας, σεμινάριο με θέμα  «Eξωδικαστικός Συμβιβασμός ως μία μεγάλη Επιχειρηματική Ευκαιρία»,…

Πολλαπλές λύσεις για τους οφειλέτες!

Posted by - 8 Μαΐου, 2019 0
Πολλαπλές λύσεις για τους οφειλέτες! Οι Επιχειρήσεις μάλλον εξυπηρετούνται καλύτερα από την διαδικασία του Εξωδικαστικού Συμβιβασμού εκτός συγκεκριμένων περιπτώσεων ενώ…