Βράβευση της BSS για την αριστεία στην επιχειρηματική της δράση από τον παγκόσμιο οργανισμό EFQM.

522 0
Αγαπητοί πελάτες,
Αγαπητοί συνεργάτες,
η επιχείρηση μας, είχε την χαρά και την τιμή χθες να βραβευτεί για την αριστεία στην επιχειρηματική της δράση, από τον παγκόσμιο οργανισμό EFQM.
Σας επισυνάπτουμε το σχετικό link:
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, γιατί χωρίς εκείνους δε θα μπορούσαμε να έχουμε αυτή την επιχειρηματική επιτυχία.
Με την ευκαιρία θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε όσους μας συμπαραστέκονται όλα αυτά τα έτη και όσους ακόμα πολλούς στο μέλλον θα μας τιμήσουν ορίζοντας μας συνοδοιπόρους στην επιχειρηματική τους δράση, ότι θα συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος, την ίδια θετική ενέργεια, την ίδια αγάπη να εξελισσόμαστε, να μην λιμνάζουμε, να μην διστάζουμε και να ωθούμε και ωθούμαστε με όραμα την αριστεία και επλίδα την επάρκεια.
Παραμένουμε στη διάθεση σας.

 

Με εκτίμηση,

 
Ευστάθιος Λιακόπουλος
C.E.O.

Related Post

Ημερίδα για τους νέους κανονισμούς προσωπικών δεδομένων στην Κομοτηνή

Posted by - 12 Μαρτίου, 2018 0
Ημερίδα για τους νέους κανονισμούς προσωπικών δεδομένων στην Κομοτηνή «Η προσαρμογή – υποχρεώσεις επιχειρήσεων λόγω Εφαρμογής του Νέου Κανονισμού Προστασίας των Προσωπικών…

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ

Posted by - 20 Ιανουαρίου, 2019 0
ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των χρηματοδοτήσεων σε ευαίσθητες κατηγορίες πελατών όπως πληγέντες από σεισμούς, φωτιά,…