Οικονομία, Τράπεζες και Εξωδικαστική ρύθμιση

488 0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ – ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

«Οικονομία, Τράπεζες και Εξωδικαστική ρύθμιση»

Η κρίση στην οικονομία, διαμόρφωσε μια τεράστια δυσχέρεια στον τομέα της ρευστότητας. Μεγιστοποίησε τη σημασία της και την ανέδειξε ως το σημαντικότερο πλεονέκτημα βιωσιμότητας.

Η διάρκεια των οικονομικών δυσκολιών, διαμόρφωσε χρηματοδοτήσεις ύψους πολλών δις Ευρώ οι οποίες χαρακτηρίζονται επισήμως πλέον, ως αυτό που όλοι γνωρίζουμε σήμερα «Κόκκινα Δάνεια». Το μέγεθος αυτό και η σημασία του για την ελληνική οικονομία, αλλά και τα πιστωτικά ιδρύματα, έχει διαμορφώσει την  αναγκαιότητα κινητοποίησης για να επέλθει ρύθμιση και τακτοποίηση αυτών των οφειλών.

Ήδη υπάρχει επίσημος κώδικας δεοντολογίας από την Τράπεζα της Ελλάδος, και πλέον υπάρχει και το νέο νομοθετικό πλαίσιο. Σήμερα δεσμεύονται άνω των 2 εκατομμυρίων επιχειρηματικών, στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων με συνολικές οφειλές 107 δις Ευρώ με μια συνεχόμενη αυξητική τάση !

Η επιχείρηση μας όντας η ταχύτερα αναπτυσσόμενη επιχείρηση του κλάδου, έχει αντιληφθεί από πολύ νωρίς τη μεγάλη σημασία που έχει για τον επιχειρηματικό κόσμο, η σωστή διαπραγμάτευση, καθώς επίσης και το μακροπρόθεσμο όφελος της βιωσιμότητας του μέγιστου ποσοστού των επιχειρήσεων.

Παρουσιάζει λοιπόν την τεχνογνωσία της και την εμπειρία της σε εκδηλώσεις- σεμινάρια σχετικά με την ευκαιρία επιχειρηματικής αναδιάρθρωσης και βιωσιμότητας, ενώ παράλληλα θα συζητηθούν θέματα οργάνωσης και ανάπτυξης των επιχειρήσεων μετά την αναδιάρθρωση, ώστε να μην προκύπτουν εκ νέου θέματα βιωσιμότητας.

Με βάση τα παραπάνω θα χαρούμε πολύ να ενημερώσουμε το ευρύτερο κοινό σας καθώς και να εξετάσουμε τις δυνατότητες παρουσίασης και ανάλυσης αυτού του καυτού θέματος στα πλαίσια του προγράμματος σας.

Για οτιδήποτε περαιτέρω επικοινωνήστε με:

Κο Θέμη Κούνα

Administration & Analytics

Τηλ. Κέντρο: 210 48.38.601-2

Κο Ευστάθιο Λιακόπουλο

C.E.O

Κιν. Τηλ.: 6986776060

Related Post